Min födelsedag!!!!!

På onsdag fyller jag år men vi firade min födelsedag i dag, jag har fått en ridhjälm, en bok och en ny mini dator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det är morgon och gästerna kmr inte förrän 2. Jag ska skriva mer sen :D 

Att börja i 7:an

Hej!!! jag ska börja i 7:an på Thumanskolan!! kan ni fatta jag ska börja på högstadiet i höst! Idag fick de i min klass åka till Thumanskolan och hälsa på och träffa sin klass. Jag ska gå med Freja och Agnes. Jag känner inga andra därifrån. När vi satt i bussen på väg dit satt jag och Linda och höll varandra i handen (hahah) vi var skitnervösa!!! sen såg vi en kille från Lindas nya klass  skrämde skiten ur mig!!! (hahaha) 
jag såg en kompis som heter Sebastian och vi känner varandra från hundklubben. sen när vi skulle äta i matsalen satt han vid ett bord nära mig och mina kompisar. När jag och en kompis skulle gå därifrån mötte vi honom och han ignorerade mig totalt!! .När jag och mina kompisar satt på ett soldäck såg jag honom med det dära killen.





en bild på en blomma en liten blomma

olika saker

Hej!! idag har det typ spöregnat hela dan :( fast det är ganska bra ändå. Gräset behöver växa lite.Jag ska baka hundgodis till Knivsta Marknad 16/5 kl 10.00 - 16.00. Vi på hundungdom i Knivsta ska ha ett " stånd" (garva inte ihjäl er :P) där vi ska prata om vilka vi är,vad vi gör och sånt. Om vi vill så kan vi be våra ledare om de kunde köpa in hundsaker som vi kunde sälja det. Det var bra om vi kunde baka hundgodis, och det är de jag ska göra ;) jag ska testa de på Kingen. Hoppas han gillar de, annars kan inte jag baka ( han äter nästan vad som helst) 


Till de som gillar Eragon och filmen sök på: www.youtube.com och sök där på : Eragon spoof-funny movie edits.
Det är en asrolig parodi ( det är när man ändrar en film och lägger till andra ljud,bilder och andra film klipp)


Snabbt

Hej! jag måste skriva ett snabbt inlägg. Jag har haft lite ont imagen p.g.a att jag inte har ätigt nåt på hela dan. Kanske inte så smart.... men vad då det var ingen god skolmat! "oliv inbakad fisk" USCH säger jag bara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska åka till hundklubben snart. Just det har linser idag för att vi skulle simma på gympan.


         HEJ DÅ!!!!!!!!!!1 

Går det bra eller...??

Hej!! just nu sitter jag och dricker vatten i en vattenflaska.Jag spillde vatten på mej. Och sen klämde jag tungan i korken och jag spillde vatten på datan.tror ni att jag tycker att det går bra eller?? ( bilden är inte från idag)

King


Lite bilder på King

Jag har varit och tagit lite kort på King våran hund.En bild på King

HEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag (eller Melinda) har bestämt att bloggen kmr att startas upp igen :D


RSS 2.0