dator på lagning

jag har inte kunnat skriva i bloggen för att mina dator är på lagning. är inne på frejas dator.

Heej // bästaste Frejan nånsin!!! hehe ;)

NUTELLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Här är mitt favvopålägg MItt favvispålägg

Motorcykel!!!!

Det var ASKUL att åka motorcykel, speciellt i gropar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    Min kusin kom med sin motorcykel för att jag skulle öva inför en sak (jag ska inte köra,bara åka med) som är hemlig. Ni kmr få veta mer om några dagar. :D:D:D:D:D:D:D vi åkte förbi skolan och en lärare såg oss, kmr fråga om han såg mig imorgon. Jag och mamma ska handla en klänning och skor till avslutningen som är på fredag imorgon. Men jag tycker att jag inte behöver skor men mamma "tvingar" mig. På fredag ska jag sova över hos Charlotte (min kusin) och på lördag ska vi oka och shoppa. Vi kmr ta tåget in till uppsala och gå på New Yorker ( tyup världens bästa affär) och en massa andra. Hon kmr bjussa på lunch, skor och nåt plagg, tror jag att det var.

                                                     HEJ DÅ! <33



                                     // Anna



ÅÅÅÅÅHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi hade brännboll på gympan. Det var roligt i början,men sen började killarna tjafsa om småsaker!!! det var jättetråkit! till slut orkade jag och en kompis inte längre så vi sa till våran lärare att vi inte ville spela längre, så hon avbröt. Efter gympan slutade vi för dagen. Jag följde med Agnes hem och vi köpte NUTELLA (dregel,dregel!!!!!!) och var sin läsk. på ica var 2 av killarna där. de sa: kan inte vi få  kr?? de följde efter oss och trängde in oss i ett hörn, jag bara gick på och knuffade undan en kille. han var inte beredd så han höll på att rammla!! :D  när jag och Agnes gick på vägen hem till henne så stannade vi under en bro och öppnade nutellan. vi flummade asmkt. nu ska jag åka motorcykel, hej så länge!!

Mammas jobb

Hej!! jag är med mamma på hennes  jobb. Hon brukar jobba natt på Arlanda men nu jobbar hon dag på Eurostop. Vi ska äta på Mc'donalds. Det har regnat tyup hela dan!! Man börjar undra om "gud" är riktigt kissnödig!?

glömde en sak

jag kom på en sak. Jag har typ singstar fast på datorn och jag hade hörlurar på mig så det var bara jag som hörde musiken och mamma spelade in när jag sjöng " I remember love" av Sarah down finer. Jag lät som en kratta!!! och sen sjöng jag "posion" av Alice Cooper så i början sjöng jag som om jag höll på att bajsa på mig sa mamma! vi började asgarva :D:D:D:D:D

lite saker

Jag ska skriva lite om mitt firande av min födelsedag. Jag fick totalt 1000 kr, en mini dator, ridhjälm, 3 böcker och typ ett kilo godis!! Jag är ganska nöjd :D jag fyller år i morgon. Jusst nu sitter jag och lyssnar på musik. Har fått "le igen" av Linda. Alltid när jag hör den tänker jag på en kille som jag gillar. Imorgon är det slöjd och Linda ska träffa sin pojkvän där. Vi kommer att sluta skolan 12 juni och dagen efter ska jag shoppa med min kusin. Det är hennes födelsedagspresent till mig. Det kommer bli kul. jag är typ längre än henne


RSS 2.0